La o simplă căutare pe Google, vei da de numeroase tehnici și produse de extindere a penisului. Primul lucru pe care ar trebui să-l știi este că cei mai mulți bărbați care cred că au un penis mic au de fapt unul de dimensiuni normale. În al doilea rând, cele mai multe astfel de produse pot face mai mult rău decât bine.


Mărirea penisului: mit sau realitate? Exercițiile Jelqing

Sunt exerciții pe care unii bărbați le folosesc în încercarea de a-și crește în mod natural dimensiunea penisului. Ea implică utilizarea unor mișcări repetate cu mâna, pentru a pune în mișcare sângele în penis. Nu există suficiente studii medicale care să sugereze că aceste exerciții pot contribui la mărirea dimensiunii penisului, atât în lungime, cât și în grosime. Practicarea acestor exerciții poate duce la durere, iritație sau formarea de țesut cicatricial dacă este făcută prea des sau prea agresiv.

Mărirea penisului: mit sau realitate? Pastile, poțiuni și loțiuni

Nu există niciun fel de pastile, vitamine, hormoni, preparate pe bază de plante și loțiuni comercializate pentru mărirea penisului, susțin specialiștii. De asemenea, nu există nicio dovadă care să confirme afirmațiile că aceste produse funcționează. De fapt, unele dintre ele pot fi dăunătoare pentru sănătate și chiar pot interfera sau reacționa cu alte medicamente luate.

Află alte metode care promit mărirea penisului pe clickpentrufemei.ro.

 

Cum te machiezi dacă porți ochelari.

Slăbește în funcție de forma corpului. Iată cum!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: