Miresele anului 2020 au decizii grele de luat, întrucât tendințele actuale sunt ieșite din tipare și destul de îndrăznețe, de la rochii, coafuri, machiaj, până la buchete, decorațiuni și bijuterii. Specialiștii din domeniu ne-au spus totul despre trendurile nunților din 2020.


Hairstylist-ul Adrian Perjovschi vine cu recomandări pentru miresele anului 2020 în materie de coafurile de nuntă și, împreună cu unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu, subliniază care sunt cele mai importante noutăți de anul acesta. 

Coafuri mirese. «Se poartă buclele cu vârfuri naturale»

“Coafurile în tendințe sunt cele feminine, sexy, lejere, dar în același timp atent studiate. Se poartă părul aranjat cu textură, folosind produse de styling care nu încarcă părul și îi redă un aspect sănătos, strălucitor. În trend sunt buclele lejere cu vârfurile naturale”, explică hairstylist-ul. 

nunti-2020-mirese_2.jpg

mirese 2020
Se poartă buclele lejere, cu vârfurile drepte
foto: Alex Gâlmeanu

Adrian Perjovschi încurajează miresele să aleagă accesoriile de păr, florile în păr sau bentițele cu bijuterii. De asemenea, oferă recomandări în funcție de lungimea părului: “Foarte sexy este considerată coadă de tip ponny tail, cu cărare într-o parte. Aceasta poate fi dreaptă sau ondulată, în stil romantic. Pentru părul scurt se optează pentru texturizare cu pomadă”, adaugă specialistul.

  • foto: Alex Gâlmeanu
  • foto: Alex Gâlmeanu
  • foto: Alex Gâlmeanu
  • foto: Alex Gâlmeanu
  • foto: Alex Gâlmeanu
  • foto: Alex Gâlmeanu
  • foto: Alex Gâlmeanu
  • foto: Alex Gâlmeanu
1/8

Restaurante nunți. «Mesele rotunde nu mai sunt la modă»

În materie de organizare, wedding planner-ul Ivona Nenu vorbește despre ce nu se mai poartă în 2020: “Mesele rotunde nu mai sunt la modă. Mirii vor opta anul acesta pentru mesele dreptunghiulare, pe care le vor orna cu cele mai spectaculoase decorațiuni. Pline de culoare, care coboară din tavan, decorațiuni uriașe. Toate acestea pentru pentru a suprinde și pentru a crea o atmosfera de basm. Iar nunțile destinație (organizate în alte țări) rămân în trend și anul acesta”, completează Ivona Nenu. 

Machiaj mirese. «Smokey eyes și buze strălucitoare»

Make-up artistul Dana Petrina vine cu sfaturi pentru un machiaj care să atragă toate privirile: “Este foarte important că machiajul pe care o mireasă îl alege să îi reflecte personalitatea, preferințele. În 2020 în trend este machiajul nude, iar miresele vor opta pentru smokey eyes, pentru eyeliner și buze strălucitoare”. 

nunti-2020-mirese_3.jpg

mirese 2020
machiaj diafan și rochie romantică
foto: Alex Gâlmeanu

Madda Petcu, make-up artist, completează: “Anul acesta dispar exagerările în materie de volum, se păstrează naturalețea formei chipului, se poartă tenul cât mai luminos, cât mai curat. Ca și culori, pentru ploape mergem pe culori pastel, nuanțe de maro, arămiu, pe care le regăsim în natură”.

nunti-2020-mirese_7.jpg

Buchet de mireasă cu iarbă de pampas
Buchet de mireasă cu iarbă de pampas
foto: Alex Gâlmeanu

Buchete mirese. «Se poartă buchetele răsfirate, neregulate»

Designerul floral Dhaniel Nora descrie aranjamentele de anul acesta că fiind elegante, luxuriante și romantice: “Anul acesta vom vedea din ce în ce mai mult buchete neobișnuite și răsfirate, cu forme neregulate. Miresele vor avea aceleași flori preferate: lalele, bujori, ranunculus, trandafir (neapărat de grădina), astilbe, chiar și pampasul, care a început să fie folosit doar anul trecut, deja apare în cerințele multor mirese. Totul pus în evidență de multe luminițe și lumânări. Originară America de Sud, iarba de pampas este una dintre cele mai cumparate și apreciate ierburi decorative. 

ranunculus-3287177_1920.jpg

ranunculus
Așa arată florea numită ranunculus
foto: pixabay.com

Ranunculus este o plantă originară din Asia Mică și Grecia. Denumirea populară a acesteia este piciorul cocoșului, deoarece rădăcina ei este identică cu gheara unui cocoș

Rochii de mireasă. "Decolteuri adânci și aplicații florale 3D"

Stilistul bridal Adina Basalic vorbește despre trendurile în materie de rochii de mireasă: “Vorbim atât de rochii de mireasă în linii simple, cu un aer romantic, cât și de rochii ample, cu volum, perfecte pentru o prințesă modernă. În 2020 se poartă decolteurile adânci, volumul și stilul nonconformist, iar printre elementele vedetă ale acestui sezon sunt aplicațiile florale 3D.”

Bijuterii mirese. «revenire a cerceilor de dimensiuni mari»

În completarea întregii ținute vin bijuteriile: “Vorbim despre o revenire a cerceilor statement, de dimensiuni mari, din metale prețioase. Revin în atenție diamantele colorate - roz pal, bleu sau galbene, perlele, cerceii rotunzi de dimensiuni mari și pietre prețioase precum rubinele, safirele, smaraldele”, explică Andreea Moogu, designer de bijuterii.

Citește și:

Parada rochiilor elegante la nunta fiicei lui Becali! Soția lui Gigi și surorile miresei, ca la Oscar

De ce a costat 100.000 de euro nunta familiei Pastramă! Brigitte a făcut calculele

 

Loading...