Îți dorești un păr mătăsos, sănătos și cu reflexe luminoase? Atunci evită acele obiceiuri care, deși aparent inofensive, îți pot distruge podoaba capilară! Vârfurile despicate și firele casante, culoarea spălăcită și ternă sunt cele mai comune probleme ale podoabei capilare.


Astfel, alimentaţia, stresul, tulburările hormonale (sarcina, bolile tiroidiene, menopauza), dar şi folosirea excesivă a unor produse nepotrivite afectează sănătatea părului. În mod normal, o persoană poate pierde în fiecare zi până la 100 de fire de păr, în principal după spălare sau după periere.

Obiceiuri care îți distrug părul

Spălarea cu apă fierbinte

Apa fierbinte usucă părul și îi fură strălucirea. Astfel, rădăcinile firelor devin mai slabe, iar acest lucru poate cauza căderea părului. Spală-te pe cap de două-trei ori pe săptămână, cu apă călduță, apoi clătește cu apă rece, pentru a închide cuticulele și a reda, astfel, strălucirea firelor de păr.

Pieptănarea agresivă

Tu ești atentă când te piepteni? Un periat incorect poate duce la ruperea și la deteriorarea firelor de păr. Periajul trebuie să înceapă, de fapt, de la vârfuri, urcând treptat pe lungimea părului. Pentru a nu pierde mai mult păr decât este normal la o periere, foloseşte o perie cât mai îngustă, cu zimți cât mai lați și mai rari.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Noi metode de întinerire DOAR AICI!

Am aflat secretul frumuseții femeilor din Coreea. Îl ai și tu în cămară

 

 
 
Loading...