Învinge acum mătreaţa şi neplăcerile care-ţi fac părul să-şi piardă strălucirea! Îţi prezentăm câteva reţete naturale, simple, accesibile şi care dau rezultate rapide.


Ceaiurile, bune pentru părul gras

Te speli des pe cap? Acest lucru poate deteriora rădăcina firului de păr. În plus, determină scalpul să secrete şi mai mult sebum. Poţi combate aceasta problemă cu ajutorul unei reţete din: jumătate de cană de ceai cu rozmarin, o cană de ceai cu muşeţel şi o jumătate de cană cu oţet de mere. Pui toate ingredientele într-o sticlă, le amesteci şi te clăteşti pe păr, după ce te-ai spălat cu şampon.

Pentru un efect şi mai puternic (de reglare a excesului de sebum) poţi adauga în şampon câteva picături de ulei de arbore-de-ceai.

Aşa scapi de mătreaţă!

Uleiul de nucă de cocos face minuni! Merită să-l încerci! Scapi de mătreaţă cât ai zice peşte cu ajutorul unei reţete cu ulei de cocos (trei linguri) şi coaja rasă de la o lămâie. Pui ingredientele într-o sticlă închisă la culoare şi le laşi la macerat 10 zile. Aplici amestecul pe părul nespălat, îl laşi să acţioneze 15 minute, apoi spală-te în mod obişnuit. După trei săptămâni rezultatele nu vor întârzia să apară.

VEZI AICI CE POŢI FACE PENTRU A AVEA UN PAR STRĂLUCITOR

Loading...