Special conceput pentru a hidrata pielea sensibilă a bebelușilor, uleiul de corp destinat micuților are întrebuințări și pentru adulți. Neavând în compoziție alcool, coloranți artificiali, parabeni sau parfum, este ideal pentru îngrijirea pielii.

Elimină impuritățile de pe ten

Ai rămas fără demachiant? Întinde câteva picături de ulei de bebeluși pe față și pe gât, prin mișcări circulare. Lasă produsul să acționeze câteva minute și îndepărtează cu o dischetă demachiantă sau cu un prosop curat. Spre deosebire de săpunurile dure sau de unele produsele de curățare din comerț, uleiul îndepărtează machiajul și impuritățile de pe piele fără a o usca.

Răsfăț pentru corp

Ai pielea foarte uscată, cu tendințe de descuamare? Aerul uscat sau umed și trecerea de la un anotimp la altul își pot pune amprenta asupra aspectului pielii. Pentru a limita uscarea tegumentului și a menține echilibrul cutanat, masează-ți corpul cu ulei de bebeluși imediat după ce ieși de la duș. Produsul hidratează pielea de 2 ori mai bine decât o face o loțiune de corp, susțin specialiștii.

De ajutor când te epilezi

Uleiul de bebeluși îți este util și atunci când te epilezi.Întinde câteva picături de produs pe picioare sau axile înainte de îndepărtarea părului. Un strat subțire de ulei ajută lama să alunece mai ușor pe piele, prevenind, în același timp, uscarea ei. Gelurile și spumele de ras din comerț conțin ingrediente iritante, cum sunt mentolul și eucaliptul. Așa că, evită-le!Uleiul de bebeluși este de folos și după îndepărtarea părului nedorit. Cu el poți șterge eventualele urme de ceară rămase. În plus, utilizat după epilare, produsul catifelează pielea, reduce iritațiile și are efect calmant.

Balsam pentru păr

Nu doar că hidratează pielea, dar uleiul de bebeluși este un excelent tratament și pentru părul lipsit de strălucire. Câteva picături pulverizate pe șuvițele uscate redau luciul firelor de păr și împiedică tocirea vârfurilor. Pentru fire mătăsoase și care nu se încurcă, apelează tot la aceast produs. Încălzește câteva picături de ulei între palme și masează scalpul, apoi întinde-l pe toată lungimea firului de păr. Acoperă cu un prosop, iar a doua zi șamponează și clătește cu apă din abundență. Tratamentul trebuie făcut o dată la 2 săptămâni.

Află pe clicksanatate.ro ce alte întrebuințări are uleiul de bebeluși pentru înfrumusețare!

Remedii naturale INEDITE cu gutui

La ce este bun sucul de sfeclă roșie

 
 
Loading...