Uleiurile sunt elixire ale frumuseții. Acestea nu doar îți ajută pielea să fie catifelată și strălucitoare ci o ajută și în lupta cu anii. Îmbătrânirea poate fi prevenită cu uleiuri. Astfel vei economisi banii irosiți pe cremele anti-rid care nu întotdeauna au efect.

Uleiul de măceșe

Uleiul de măceșe are efecte surprinzătoare asupra pielii tale. Conținutul bogat de vitamina A, cunoscută și sub numele de retinol, ajută la prevenirea îmbătrânirii premature, cauzată în special de expunerea la soare. De asemenea, uleiul de măceșe conține și beta-caroten, un antioxidant important pentru refacerea pielii și prevenirea îmbătrânirii. Un alt motiv pentru care acest ulei este atât de benefic pentru pielea ta îl reprezintă conținutul bogat de acizi grași precum omega 3, 6 și 9. Aceste substanțe sunt esențiale pentru sănătatea pielii tale, iar corpul nu le poate produce.

Uleiul din semințe de morcov

Uleiul din semințe de morcov este un puternic detoxifiant pentru pielea ta. Celulele epidermei sunt stimulate de acesta, iar ridurile sunt ținute sub control. Conținutul bogat de antioxidanți previne îmbătrânirea pielii și o protejează de razele ultraviolete.

Află ce uleiuri îți mențin tinerețea pe clickpentrufemei.ro.

 
 
Loading...