Primăvara vine cu zile mai lungi, cu temperaturi mai ridicate și cu un cer însorit, însă nu pentru toată lumea această perioadă este perfectă. Pentru mulți înseamnă o stare de oboseală și slăbiciune fizică, anxietate și lipsă de energie. Toate aceste stări și numeroasele ei efecte sunt puse sub umbrela asteniei.


Astenia de primăvară, împreună cu un stil de viaţă modern şi agitat, ne predispune stresului, care are o mulţime de efecte negative asupra minţii şi corpului. De multe ori ne este greu să îl evităm şi cu atât mai dificil să îl combatem. Astenia de primăvară şi stresul au manifestări precum: stări de irascibilitate, oboseală cronică, schimbări bruşte de dispoziţie, tulburări de somn, probleme de concentrare şi memorare şi nu numai.

Cum trecem peste astenia de primăvară cu ajutorul uleiurilor terapeutice

Există câteva motive pentru care tot mai mulţi oameni aleg să îşi întărească sănătatea şi să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii folosind uleiurile terapeutice. Este important de ştiut că uleiurile terapeutice acţionează în acelaşi timp asupra tuturor planurilor: fizic, psihic, emoţional şi spiritual.

Află cum te ajută uleiurile esenţiale să treci peste astenia de primăvară pe clickpentrufemei.ro. 

 

Ce alimente combat astenia de primăvară

Ceaiul care topeşte grăsimile

Loading...