Dacă se întâmplă tot mai des să fii neglijată în dormitor, e poate pentru că ai și tu o parte din vină. „Mă doare capul”, ”N-am chef”, ”Sunt supărată pe el ” – toate astea îți sună cunoscut? Află ce trebuie să faci pentru a reaprinde scântei în viața ta sexuală.

A fi activă sexual nu este un lucru bun numai pentru că-ți aduce plăcere și împlinire: te ajută și să-ți întărești imunitatea, să combați stresul, să scazi incidența durerii și, desigur, să ai o relație de cuplu mai solidă. 

Din păcate, studiile arată că două treimi dintre femei beneficiază de plăcere sexuală cel mult o dată pe săptămână. Prin urmare, ce trebuie să faci ca să te bucuri de mai multă atenție din partea partenerului? Află care sunt cele mai frecvente scuze pe care le invoci atunci când nu vrei să faci sex, și cum să depășești momentele respective.

„Sunt obosită”

O mulțime de femei se confruntă cu oboseala cronică. Ei bine, leacul este tot mișcarea: mai multe exerciții fizice, plimbări în pas alert, care te energizează și-ți dau o stare de bine. În plus, nu uita că sexul nu trebuie să fie un maraton în dormitor. Există căi prin care-ți poți satisface, fără prea mult efort, partenerul.

Află cum poți avea nopți pline de pasiune pe clickpentrufemei.ro.

 
 
Loading...