În Postul Crăciunului, felurile de mâncare pe care le prepară gospodinele trebuie să conţină neapărat legume din belşug. Un aliment ideal pentru această perioadă este ardeiul pe care îl poţi consuma în diferite variante, în salate, copt sau umplut. Iată reţeta măicuţelor de la Mănăstirea Prislop pentru ardei umpluți de post!
Gospodinele știu să facă tot felul de mâncăruri delicioase în Postul Crăciunului. Iată o rețetă inedită, păstrată secretă mult timp, de măiucuțele de la Mănăstirea Prislop, scrie adevarul.ro.
Este vorba de secretele măicuţelor de la Mănăstirea Prislop, despre care se spune că fac cei mai buni ardei umpluţi de post. Sunt săţioşi, sănătoşi, conţin doar legume şi, în plus, sunt foarte simplu de preparat. Ce face această reţetă atât de deosebită? Ei bine, călugăriţele de la Prislop adaugă la fiert un ingredient secret.
Iată de ce ai nevoie pentru a găti ardeii umpluţi de post:
Citește și:
De ce mâncăm fasole de 1 Decembrie? Rețetă inedită din Buzău