Clafoutis cu cireşe - Camelia Kawadri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ingrediente: 2 ouă, 5 linguri zahăr, 1 cană lapte (~200 ml), 5 linguri făină, 2 pliculeţe zahăr vanilat, 1 vârf de sare, puţin unt.

Mod de preparare:

1. Cireşele le spălăm, le curăţăm de sâmburi şi codiţe. Le aşezăm într-o tavă unsă cu unt.

2. Batem ouăle cu zahărul şi zahărul vanilat până se dizolvă zahărul şi compoziţia îşi dublează volumul.

Adăugăm laptele, sarea şi la final făina cernută. Amestecăm până la omogenizare, apoi turnăm această compoziţie peste cireşe.

3. Dăm la cuptorul preîncălzit la 180 grade, timp de 40 minute.

4. După ce se răceşte foarte bine, o pudrăm cu zahăr pudră şi o tăiem.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net