Câştigătoarea noastră din această săptămână este Elena Panait. Iată reţeta ei delicioasă.


Ingrediente: 1 dovlecel ras prin răzătoarea mică şi stors de zeamă, o cană de lapte, o cană de făină, o lingură de ulei de măsline, 2 ouă, o linguriţă de praf de copt dizolvată în zeamă de lămâie, sare, o legătură mărar, telemea frecată cu puţin unt pentru umplutură.

Preparare: dovlecelul ras şi bine stors se amestecă cu laptele, făina, ouăle bătute separat, mărarul, sarea, la sfârşit, punem lingura de ulei de măsline, praful de copt şi mărarul. Se prăjesc în ulei încins până se rumenesc frumos şi se ung cu telemea frecată cu puţin unt.  

Câştigă un cuptor multifuncţional

Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie. Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa redacţiei Ziarul Click!, Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea pe plic „Pentru reţeta săptămânii" sau pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro.

Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi premiată cu un cuptor multifuncţional.


 
 
Loading...