Jakob te învaţă cum să găteşti: Pui cu legume ratatouille

Ultima actualizare:

Ingrediente: 2 kg piept de pui, 50 g condimente de pui, 100 ml ulei de floarea soarelui, 100 g sos demi-glace, 50 g rozmarin, sare, piper. Pentru legume: 200 g vinete, 200 g dovlecei, un ardei gras roşu, unu verde şi unul galben, 200 g ceapă, 50 g usturoi, 100 g pastă de tomate, 20 g rozmarin, 20 g cimbru, 50 ml ulei de măsline.

Mod de preparare: pieptul de pui se condimentează, se rumeneşte puţin în ulei, apoi se bagă la cuptor. Legumele se taie şi se sotează în ulei de măsline, după care se adaugă pasta de tomate şi puţină apă.

Se condimentează cu sare şi piper şi se menţine la foc până ce sosul devine dens. Legumele trebuie să rămână aldente. Farfuria se decorează cu rozmarin şi sos demi-glace.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net