Jakob Hausmann, prezentator de emisiuni culinare şi patron al restaurantului Mica Elveţie, ne dă în fiecare săptămână două reţete uşor de preparat acasă. Iată ce puteţi încerca azi.


Ingrediente: 2 kg piept de pui, 50 g condimente de pui, 100 ml ulei de floarea soarelui, 100 g sos demi-glace, 50 g rozmarin, sare, piper. Pentru legume: 200 g vinete, 200 g dovlecei, un ardei gras roşu, unu verde şi unul galben, 200 g ceapă, 50 g usturoi, 100 g pastă de tomate, 20 g rozmarin, 20 g cimbru, 50 ml ulei de măsline.

Mod de preparare: pieptul de pui se condimentează, se rumeneşte puţin în ulei, apoi se bagă la cuptor. Legumele se taie şi se sotează în ulei de măsline, după care se adaugă pasta de tomate şi puţină apă.

Se condimentează cu sare şi piper şi se menţine la foc până ce sosul devine dens. Legumele trebuie să rămână aldente. Farfuria se decorează cu rozmarin şi sos demi-glace.

 
 
Loading...