Jakob te învaţă cum să găteşti supă-cremă de dovleac

Ultima actualizare:

    Supă-cremă  de dovleac
Supă-cremă de dovleac

Jakob Hausmann, prezentatorul show-ului gastronomic din cadrul matinalului „România zi de zi” (TVR 1), inaugurează la restaurantul său, Mica Elveţie, sezonul dovleacului. Îl veţi putea regăsi în  supe-creme, orez, dar şi deserturi. Iată două reţete simplu de preparat acasă.

Ingrediente: 600 g dovleac, un morcov, 50 g ţelină, un praz, 50 g unt, 100 ml vin alb, 600 ml bulion de legume, 200 g smântână, o legătură pătrunjel, sare, piper.

Preparare: miezul dovleacului, morcovul şi ţelina se taie cubuţele, prazul în rondele şi toate se înăbuşă în untul încins. Se stinge cu vinul alb, se adaugă bulionul de legume şi se fierbe circa 4 minute. Se pasează legumele cu mixerul, se adaugă jumătate din smântână, se condimentează după gust. Pătrunjelul se presară deasupra, în farfurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net