Într-o crăticioara se caramelizează zahărul.
Se face un sos adăugând peste zahărul caramelizat apa şi 2 linguri de făină dizolvate în puţină apă.
Adăugăm şi feliile de gutui şi lăsăm totul să fiarbă 10 minute la foc mic.
Dacă alegeţi să folosiţi şi copanele de pui, le înnăbuşim într-o crăticioară cu puţin ulei şi le adăugăm în mâncărica de gutui.
Punem totul într-un vas rezistent şi dăm la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!