Negresă cu brânză de vaci - Cornea Laurenţia

Ultima actualizare:

    Negresă cu brânză de vaci
Negresă cu brânză de vaci

Ingrediente Negresă cu brânză de vaci

250 g unt, 200 g ciocolată, 5 ouă, 100 g zahăr pudră, 200 g făină, 1 praf de copt, esenţă de rom, 300 g brânză de vaci, 100 g zahăr, 1 ou, esenţă de lămâie.

Mod de preparare Negresă cu brânză de vaci

Untul topit parţial îl mixăm până se întăreşte din nou, adăugăm zahărul şi mixăm până obţinem o cremă pufoasă.

Adăugăm ciocolata topită cu puţin lapte şi răcită, adăugăm pe rând ouăle mixând bine după fiecare, adăugăm esenţa de rom, făina amestecată cu praful de copt şi amestecăm până ce se încorporează.

Turnăm compoziţia în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină.

Brânza de vaci o mixăm cu zahărul, oul, esenţa până obţinem o cremă fină.

Adăugăm câte o lingură din loc în loc peste compoziţia de ciocolată.

Cu o lingură amestecăm uşor cele 2 compoziţii.

Dăm tava la cuptorul încălzit până trece testul cu scobitoarea.

Lăsăm să se răcească în tavă după care o putem tăia (se poate pudra cu zahăr pudră).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net