Ingrediente

  • 150 g paste „fundiţe“
  • 200 g piept de pui
  • 5-6 roşii cherry
  • 1 dovlecel mic
  • frunze de rucola sau salată verde
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

Preparare

Tai pieptul de pui fâşii şi îl prăjeşti în două linguri de ulei, apoi îl scoţi deoparte. În grăsimea rămasă, prăjeşti dovlecelul tăiat felii şi le scoţi pe prosoape absorbante.
Separat, fierbi pastele „al dente” în apă cu sare, le scurgi şi le aşezi într-o salatieră încăpătoare.
Adaugi în salatieră pieptul de pui, feliile de dovlecel, frunzele de rucola, roşiile cherry tăiate în două, condimentezi cu sare şi piper, după gust, asezonezi cu uleiul rămas şi zeama de lămâie, amesteci uşor şi serveşti cu pâine prăjită.

 
 
Loading...