O reţetă gustoasă pe zi: Brioşe cu şuncă şi mazăre

Ultima actualizare:

    Brioşe cu şuncă şi mazăre
Brioşe cu şuncă şi mazăre

Ingrediente1 cană brânză vaci4 ouă, uşor bătute1 cană făină1 linguriţă praf copt1/4 linguriţă sare1/4 cană şuncă, tocată1/2 cană brânză telemea rasă1 ceapă mică50 g mazăre fiartă unt

Preparare

1.    Amesteci brânza cu ouăle, făina, praful de copt şi sarea. Adaugi şunca, telemeaua, ceapa tocată mărunt şi mazărea.

2.     Ungi formele cu unt şi torni compoziţia în ele, dar ai grijă să le umpli pe treisferturi, să aibă loc să crească.

3.     Le dai la cuptor pentru 25-30 de minute, până capătă o culoare aurie. Încerci dacă sunt coapte cu o scobitoare pe care o înfigi în centrul brioşei.Dacă o scoţi curată, înseamnă că s-au copt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net