Ingrediente 4 cartofi 4 ciuperci 1 conopidă mică 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde 1 morcov 1 ceapă 3 linguri ulei 1 vârf cuţit cu busuioc uscat pătrunjel verde 1 lingură pastă de tomate sare piper



Preparare
1.    Cureţi cartofii şi îi tai rondele sau după preferinţă. Ciupercile le tai bucăţi, iar dacă sunt mici le laşi întregi. Conopida o desfaci bucheţele, o laşi în apă cu sare 10 minute, ardeii îi tai bucăţi mai mari şi morcovul îl dai pe răzătoarea mare.
2.    Încingi uleiul, căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi morcovul şi laşi până se înmoaie puţin. Pui restul legumelor, acoperi cu apă şi laşi la fiert circa 15-20 de minute. Condimentezi cu sare, piper, busuioc şi adaugi pasta de tomate. Laşi pe foc până scade zeama. Serveşti ghiveciul asezonat cu pătrunjel verde tocat.


Loading...
Citeste tot despre: