O reţetă gustoasă pe zi: Humus

Ultima actualizare:

Preparare1.    Speli boabele de năut în mai multe ape reci, le aşezi într-un castron mare, torni peste ele apă rece şi le laşi la înmuiat peste noapte. Scurgi apa, freci boabele între palme pentru a înlătura cojile, apoi le acoperi cu apă şi le fierbi, la foc mic, până se înmoaie.2.    Scurgi boabele de apă, le treci prin blender (sau le zdrobeşti cu presa de piure) împreună cu usturoiul, până obţii un piure gros. Păstrezi câteva boabe fierte pentru decorat salata la sfârşit. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.3.    Adaugi treptat pasta de tahini şi freci piureul până devine cremos. Adaugi, treptat, câte puţină zeamă de lămâie, până obţii gustul şi consistenţa  dorite.4.     Aşezi humusul într-o salatieră, o garniseşti cu boia de ardei, adaugi uleiul de măsline deasupra şi boabele de năut păstrate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net