O reţetă gustoasă pe zi: Mere coapte cu bezea

Ultima actualizare:

    Mere coapte cu bezea
Mere coapte cu bezea

Reţeta gustoasă de azi: mere coapte cu bezea.

Ingrediente Mere coapte cu bezea

4 mere

50 g unt

2 albușuri

100 g zahăr pudră

Mod de preparare Mere coapte cu bezea

Speli merele, le descojești și le cureți de semințe. În interiorul lor pui câte o bucățică de unt și le așezi într-o tavă cu hârtie de copt. Bați albușurile spumă împreună cu zahărul pudră.  Pui bezeaua peste mere și le coci 20 de minute, la 150 °C.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net