O reţetă gustoasă pe zi: Plăcintă cu piure

Ultima actualizare:

Preparare1. Căleşti ceapa tocată mărunt cu morcovul ras în uleiul bine încins până se înmoaie bine. Adaugi carnea tocată şi continui călirea până scade bine zeama şi carnea îşi schimbă culoarea. Adaugi pulpa de roşii, cimbru, sare şi piper, după gust, şi laşi să fiarbă, la foc mic, amestecând din când în când, circa 40 de minute.2. Între timp, cureţi cartofii, îi tai cuburi şi îi fierbi în apă cu sare. Scurgi apa, zdrobeşti cartofii cu presa de piure, amesteci cu unt şi puţină zeamă în care au fiert cartofii şi prepari un piure potrivit de tare.3. Aşezi umplutura de carne într-un vas termorezistent, apoi acoperi cu piure de cartofi, presari deasupra brânză de burduf sfărâmată şi boia de ardei. Introduci vasul în cuptorul bine încins pentru circa 20 de minute, până se topeşte brânza şi se rumeneşte uşor. O serveşti caldă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net