O reţetă gustoasă pe zi: Tort Pavlova

Ultima actualizare:

    Tort pavlova
Tort pavlova

Ingrediente Tort Pavlova:

Pentru meringue: 4 albușuri, 180 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat, 3 lingurițe amidon din porumb, 1 linguriță oțet de mere, ½ linguriță suc de lămâie; Pentru cremă: 250 g smântână; pentru frișcă, 2 lingurițe zahăr pudră, 200 g căpșuni și zmeură.

Preparare Tort Pavlova:

Pentru merengue, mixezi în blender zahărul tos și zahărul vanilat până devine nisipos. Iei 3 linguri de zahăr, le amesteci cu amidonul și le lași deoparte. Restul de zahăr îl combini cu albușurile și cu zeama de lămâie. Bați amestecul la viteză medie până obții o spumă pufoasă. Adaugi zahărul puțin câte puțin. La final, adaugi amestecul de zahăr cu amidon și oțetul și omogenizezi cu o lingură, de sus în jos. Spuma obținută o pui pe tava cu hârtie de copt. Coci merengue 1-1,30 oră la 100 ºC. Merengue e gata atunci când e crocant la exterior și moale în interior. Îl lași să se răcească. Pentru cremă, mixezi smântâna rece împreună cu zahărul. Pe un platou, între cele două blaturi de meringue pui crema. Decorezi tortul cu căpșuni și zmeură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net