Reţete de la cititori: Fursecuri glazurate - Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

Preparare1.Margarina sau untul aflat la temperatura camerei se taie cubuleţe, apoi se mixează cu un praf de sare, cu zahărul şi mierea până obţinem un amestec cremos. Se încorporează şi oul şi gălbenuşurile, apoi făina amestecată cu amidonul, scorţişoara şi cacao. Se mixează la viteza maximă, apoi aluatul obţinut se bagă în celofan şi se dă la rece circa 30 minute.2. Între timp se mixează albuşurile de ou cu un praf de sare apoi cu zahărul şi zahărul vanilat, până se obţine o bezea tare care se dă la rece.3. Între două foi de celofan întindem aluatul de la frigider, într-o foaie cât mai uniformă, cu grosime de 4-5 mm, din care decupăm cu o formă, discuri cu diametru de 4-5 cm, care se aşează într-o tavă neunsă, uşor distanţate, se ung cu bezea, deasupra se presară miez de nuca şi se coc la foc potrivit circa 10 minute.După ce s-au răcit se glazurează cu ciocolată topită, deasupra se potrivesc câte o jumătate de căpşună (se spală căpşunile înainte de ale tăia, sub jet de apă rece, apoi se şterg uşor cu şerveţel), deasupra căpşunilor se glazurează cu ciocolată albă, topită. Se dau la rece câteva minute, să se întărească puţin ciocolata.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net