Ingrediente

4 copănele de pui
600 gr mazăre prefiartă
2 cepe uscate
2 morcovi
un păstârnac
un cartof potrivit
un ardei capia roşu
un ardei gras verde/galben
300 ml supă de pui
o lingură cu bulion
sare după gust
verdeaţă proaspată (pătrunjel/ mărar/ busuioc)

Mod de preparare: Rumenim uşor copănelele, folosindu-ne de programul FRY (multicooker). Adăugăm legumele tocate şi le călim pentru 5 minute. Adăugăm apoi supa de pui şi selectăm programul BOIL.

În momentul în care începe să fiarbă, adăugăm mazărea şi cartofii tăiaţi în cuburi mici, continuând fierberea pentru încă 10 minute. Sărăm după gust, colorăm cu bulion şi setăm de această dată funcţia STEW.

După finalizarea programului, presărăm verdeaţă proaspată. Se serveşte caldă. Poftă bună!

 

 

 
 
Loading...