Reţete de la cititori: Pască Iepuraş – Mariana Manz

Ultima actualizare:

    Pască Iepuraş
Pască Iepuraş

Ingrediente: 500 g brânză de vaci, 4 ouă, 150 g zahăr pudră, 125 g smântână, ½ pachet de margarină, ½ pliculeţ praf de copt, 1 lămâie, făină cât cuprinde, stafide.

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă cu zahărul, apoi se adaugă gălbenuşurile unul câte unul. Se toarnă margarina topită şi răcită puţin, se amestecă bine apoi se pune brânza sfărâmată, smântâna, stafidele, coaja rasă de lămâie şi praful de copt. Se adaugă făină până se obţine o compoziţie ca de smântână groasă.

Se unge o formă de tartă care are gaură în mijloc, cu ulei, se tapetează cu făină şi se toarnă în ea compoziţia. Se dă la cuptor aproximativ 35-40 de minute. După ce s-a copt, se lasă la răcit apoi se răstoarnă, se ornează cu zahăr pudră şi în mijloc se aşează un iepuraş din ciocolată şi ouă de ciocolată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net