Reţete de la cititori: Pulpă de porc în sos de vin cu ciuperci - Daniela Stângaciu

Ultima actualizare:

Preparare

Pulpa de porc o feliem şi o frăgezim cu bătătorul de carne şi o presărăm cu sare şi piper negru proaspăt măcinat. Dăm la rece pentru o oră.Ceapa o curăţăm şi o tăiem cubuleţe.

Într-o tigaie teflonată topim untul şi frigem carnea preţ de câteva minute pe ambele părţi. Scoatem carnea din tigaie şi adăugăm ceapa cubuleţe. Călim ceapa până se înmoaie, adăugăm supa de pasăre, vinul şi punem în tigaie carnea de porc. Adăugăm ciupercile scurse şi feliate, usturoiul tăiat felii şi sucul de roşii.

Dacă este nevoie completăm cu supă sau cu apă. Potrivim de sare după gust şi lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic până carnea se înmoaie. Când carnea este fragedă adăugăm smântâna şi pătrunjelul verde. Servim cu orez preparat după reţeta clasică, respectiv la o cantitate de orez adăugăm 2 cantităţi de apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net