Reţete de la cititori: Ruladă cu dovleac - Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Ruladă cu dovleac
Ruladă cu dovleac

Ingrediente foaie rulada: 5 ouă, 100 g zahăr pudră,100 g făina; Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă cu zahărul pudră. Albuşurile se bat spumă apoi se adaugă peste gălbenusuri. Se incorporează făina amestecând uşor. Se toarnă compozitia în tava dreptunghiulară (30/35) tapetata cu hârtie de copt şi se coace în cuptorul încălzit înainte până când capătă o culoare aurie, circa 10 minute. Se lasă să se răcească puţin în tavă apoi se pune dovleacul şi se rulează strâns. Se pune în folie de plastic şi se lasă până a doua zi când se taie felii. Ingrediente umplutură : 500 g dovleac răzuit, 3 linguri de zahăr, coajă de portocală. Se căleşte dovleacul cu zahărul până când se înmoaie. Când se stinge focul se adaugă coaja de portocală. Când se răceşte se pune peste foaia de ruladă. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net