Ingrediente: 1 ardei roşu, 1 ardei galben, piept de pui, 2 cepe, 2 ouă fierte, roşii cherry, telemea sărată, sare, 2 castraveţi, oţet balsamic, ulei cu aromă de busuioc.

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui fâşii, se bate puţin, se condimentează şi se prăjeşte pe grătar. Ouăle se pun la fiert iar când sunt gata se taie felii şi se pun într-un castron. Legumele (castraveţii, ardeii şi ceapa) se spală şi se taie feliuţe subţiri adăugându-se peste ouă. La fel se procedează şi cu pieptul de pui la grătar care se taie şi el în feliuţe mici şi se adaugă în castron. Roşiile se spală, se lasă întregi şi se pun şi ele în castronul cu salata, apoi se condimentează cu sare, se adaugă brânza tăiată cubuleţe, ulei şi oţet balsamic după preferinţă. Se amestecă încet şi se serveşte rece.

 

 

 

 
 
Loading...