Ingrediente: 5 kg.gogoşari,
5kg ardei graşi,
3 kg.ceapă,
3 kg.morocov. fiert separat şi pus la final
3 kg. vinete,
sare după gust,
foi de dafin,
300 gr.orez fiert separat şi pus la final,
600.ml.ulei,
o cutie de 800 gr.pastă de tomate dulce,
piper boabe

Preparare: Se curăţă ceapa şi se taie solzişorii şi se pune la undit într-un vas mare eu deţin unu de 30 kg cu uleiul, apoi adăugăm gogoşarii, ardeii graşi, vinetele, când sunt bine pătrunse adăugăm pasta de tomate, apoi orezul cum am zis îl fierbem separat ,morcovul tot separat şi le unim spre final, adăugăm sare după gust, foi de dafin, piper boabe şi când considerăm că este foarte bine făcută o punem în borcane, le sigilăm şi le punem sub pături cel puţin 24 de ore.

 

 
 
Loading...