Savurează cele mai pufoase fursecuri!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

300 g făină 180 g unt 100 g zahăr pudră 1 gălbenuşo esenţă de vanilie1 praf de copt1 praf de sare„bănuţi" de ciocolată nucă de cocos pentru decor

Mod de preparare

Mixezi zahărul pudră cu untul până se formează o compoziţie spumoasă.

Adaugi gălbenuşul, esenţa, apoi treptat făina cernută cu praful de copt şi praful de sare.

Frămânţi energic până se obţine un aluat omogen şi elastic. Laşi aluatul la frigider circa 30 de minute.

Scoţi aluatul din frigider, modelezi din el un sul subţire, pe care îl împarţi în bucăţele egale.

Află aici cât trebuie să coci fursecurile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net