Dacă vrei să gătești ceva ușor, încearcă această rețetă de supă de zarzavaturi cu găluște.

De ce ai nevoie ca să gătești supă de zarzavaturi cu găluște:
Pentru găluște:
5 linguri făină
sare
½ cană (120 ml) apă (sau mai puțin, dacă vrei găluștile mai tari)
1 lingură de ulei

Pentru supă:
3 linguri ulei
2 cepe
3 morcovi mai mari (circa 300 g)
2 foi de dafin
½ lingură piper negru măcinat
3 căței de usturoi + 1 cățel pentru a adăuga la sfârșit
2 linguri mărar uscat
6 căni (1,4 l) apă fierbinte
3 cartofi
1-1 ½ lingură sare
o legătură de pătrunjel proaspăt

Cum gătești supă de zarzavaturi cu găluște afli de pe clickpoftabuna.ro

 

Află si cum să faci lasagna cu vinete, fără carne

 

Descoperă și cum să prepari chiftele de legume

 
 
Loading...
Citeste tot despre: