Ţi-e poftă de o combinaţie fină? Încearcă tortul de căpşuni şi fistic!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 4 ouă, 150 g zahăr pudră, 150 g făină, ½ pacheţel praf de copt

Pentru umplutură: 400 g brânză de vaci sau urdă, 300 ml frişcă lichidă, 200 g zahăr pudră, 1 pacheţel zahăr vanilat, 2 linguri suc de lămâie, 250 g căpşuni, 6 foi de gelatină (sau echivalentul în granule), 100 ml apă

Pentru decor: 50 g gem de căpşuni, 50 g fistic, 250 g căpşuni, 1 pliculeţ cu gelatină roşie pentru decor

Mod de preparare:

Pentru blat, baţi ouăle cu zahărul până se transformă în spumă. Cu grijă pui şi amesteci făina cernută cu praful de copt. Torni această compoziţie într-o formă rotundă, unsă şi tapetată, cu diametrul de 26 cm şi dai la cuptor pentru 45 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net