Apa fierbinte cu lămâie și miere este savuroasă și calmantă, fiind unul dintre cele mai bune remedii naturale împotriva răcelii.


Apa fierbinte cu lămâie și miere este un leac

Atât mierea, cât și lămâia au proprietăți antibacteriene. Lămâia este o sursă naturală de vitamina C, apreciată pentru efectele sale asupra imunității. Mai mult, s-a constatat că  mierea  înlătură tusea și ajută ca persoana răcită să aibă un somn liniștit, mai ales în cazul copiilor .

E bine să știți:! Despre miere se spune că are în compozițe spori toxici,  periculoși pentru copiii mai mici de un an. Dacă vă preocupă remediile naturale pentru răceală și gripă, care să-i protejeze pe bebeluși, puteți  apela la ajutorul lămâii, dar nu folosiți mierea  decât atuci până când copilul va fi mai mare.

Ce știți despre tradiționala supă de pui ?

supa_de_pui.jpg

supa
Foto: arhivă personală

Oamenii de știință  mai studiază eficiența supelor de pui, în calitate de remedii naturale, pentru răceală. Studiile făcute pe această temă arată că supele de pui ajută o persoană răcită  să scape de nasul înfundat și să prevină infecția. Deoarece este caldă, deci reconfortantă,( îi oferă organismului( celui răcit) o hrană  ce are puterea să lupte cu boala.

E bine să știți: .Ingredientelr folosiye la prepararea supei de pui sunt și ele  remedii naturale pentru răceală și gripă. Mai ales când supa respectivă conține ceapă și usturoi din belșig  aceasta va fi de marae ajutor  pentru persoana răcită. Rapid, aceasta se va simți mai bine. În plus, supa tradițională are  și un gust delicios.

 
 
Loading...