Brânza topită, adevărată otravă pentru organism

Ultima actualizare:

    Brânza din comerț conține multe E-uri care ne pune în pericol sănătatea www.clicksanatate.ro
Brânza din comerț conține multe E-uri care ne pune în pericol sănătatea www.clicksanatate.ro

Obișnuiești să mănânci la micul-dejun brânză topită sau și mai rău îi faci copilului sandviciuri cu acest aliment? Atunci ar fi bine să citești acest articol pentru a afla cât de mult rău poate face organismului acest deliciu culinar.

Specialiștii în nutriție spun despre brânză topită că este o adevărată otravă pentru organism. Pe cât este de gustoasă,pe atât este de nesănătoasă.

Cum se preparară

Brânza topită conține multe E-uri, apă și grăsime. Grăsimea este în proporție de 40% din întreg conținutul acestui produs. Ea se obține prin încălzirea uneia sau mai multor varietăți de brânzeturi. Se adaugă săruri de topire: polifosfați și citrați.

Nu vi se pare nimic în neregulă până aici? Înseamnă că nu știți că sărurile de topire reprezintă E-urile din acest aliment. Iată câteva dintre acestea: difosfații de calciu (E 450), polifosfatul calcic (E 452), fosfații de sodiu (E 339), citrații potasici (E 332), citrații sodici (E 331) și citrații de calciu (E 333). Parcă nu vă mai încântă așa tare acest aliment. Nu-i așa?

Află pe clicksanatate.ro care sunt efecte nocive ale consumului de brânză topită

Cele mai bune ceaiuri pentru stomac

Dieta care crește speranța de viață

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net