Consumul de ouă poate fi extrem de benefic pentru organism, atâta vreme cât sunt preparate fără grăsimi şi uleiuri vegetale. În variantă fiartă, acestea au proprietăţi miraculoase, spun nutriţioniştii. Două ouă pe zi pot reduce apariţia cancerului, pot fixa calciul în oase, protează simţul văzului şi protejează părul şi pielea.


Iată cu ce beneficii vine pentru organismul tău consumul a două ouă pe zi, potrivit secretele.com.

Vitamina D ajută la absorbţia calciului din ou

Dacă oferiţi unei persoane alegerea între a bea o lingură de ulei de peşte sau de a mânca un ou fiert, majoritatea va preferă oul. Mai ales dacă descoperă faptul că conţinutul de vitamina D este acelaşi în ambele cazuri.
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Actriţa Tiy Niculae e însărcinată pentru a doua oară: ”Mă uit în oglindă şi mă minunez!”
Horoscop 2020 - Ce trebuie să faci în funcţie de zodie ca să ai noroc şi spor în noul an

Loading...