Ziua bună se cunoaște de dimineață, așa că alege să ai parte de un mic dejun plin de substanțe nutritive care să te mențină în formă pe tot parcursul zilei.

Prima masă a zilei este considerată ca fiind combustibilul necesar pentru a avea energie pe tot parcursul zilei și pentru a menține un echilibru în procesele derulate de organism.

Printre cele mai indicate alimente pe care ar fi bine să le consumi dimineața se regăsesc fructul de avocado, oleginoasele și bananele.

Diversitatea este cheia unei alimentații corecte, iar fructele de avocado reprezintă o sursă bună de acizi graşi esenţiali.

Avocado îți crește imunitatea

Un aliment ideal pentru sănătatea fiecăruia mai ales că într-un singur fruct de avocado se regăsesc 20 de vitamine și minerale, dintre minerale, de menționat este potasiul, excelent mai ales pentru buna funcționare a sistemului cardiovascular.
Pe lângă grăsimile mononesaturate și polinesaturate, avocado mai conține vitaminele C, E, betacaroten și luteină, care au tot afect antioxidant, contribuind la o imunitate puternică.

Avocado poate fi combinat în diferite moduri în funcție de gust și de preferințe, pe tot parcursul zilei.

Află pe Clicksanatate.ro cum se prepară micul dejun ideal pentru articulații sănătoase!

5 lucruri esențiale despre antibiotice

Leacurile bunicii pentru frumusețea feminină

Loading...