În ultimii ani, oamenii au devenit din ce în ce mai preocupați de modul în care arată. De la siluetă până la frumusețea chipului, tot mai mulți oameni caută perfecțiunea. Așa că am adunat, pentru voi, cele mai bune diete în 2019. Dacă vrei să slăbești, pe ele trebuie să te bazezi!


Fie că ești sănătos și cauți un stil de viața sănătos, fie că suferi de o afecțiune care îți impune să slăbești, dietele de mai jos te vor ajuta. Dieta Mediteraneană ocupa primul loc în topul celor mai folosite și eficiente diete.

Dieta Mediteraneană îmbunătăţeşte longevitatea şi ameliorează apariţia bolilor cronice. Ocupa mai multe categorii în clasamentul dietelor. Dieta DASH, care a ocupat primul loc timp de 8 ani, se află pentru prima oară pe locul 2.

Pe locul 3 se clasează Dieta Flexitariană, urmată mai apoi de Dieta Weight Watchers (Îngerul păzitor al greutăţii). Apoi urmează Dieta Nordică, bazată pe plante și indicată celor ce vor să slăbească natura. Dieta Ketogenică a ajuns pe locul 2 în clasamentul celor mai rapide diete de urmat, spre deosebire de anul trecut, când se afla pe locul 13.

Cele mai bune diete în 2019

 Dieta Mediteraneană
 Dieta DASH
 Dieta Flexitariană

Cele mai comerciale diete în 2019

 Dieta Weight Watchers
 Dieta Jenny Craig
 Dieta Nutritarian

Află toate dietele anului pe clickpentrufemei.ro!

Alimente care îți curăță ficatul

5 salate care te ajută să slăbești. Sunt sănătoase, sățioase și ușor de preparat

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: