Ți se întâmplă să te simți deseori extrem de obosită, iar atunci când te uiți în oglindă să constați că cercurile negre de sub ochi sunt primele pe care le remarci? Stresul și alimentația necorespunzătoare, din cauza stilului de viață haotic, își pun amprenta asupra organismului. Iată ce poți face pentru a elimina toxinele!


 

Corpul uman este una dintre cele mai inteligente maşinării şi, dacă nu ai grijă de el din timp, se poate degrada rapid. Sistemul limfatic joacă un rol extrem de important în eliminarea toxinelor care se acumulează de-a lungul timpului. Cearcănele şi pielea uscată excesiv sunt două dintre cele mai întălnite semne care îţi arată că e timpul să apelezi metodele naturale de curăţare a organismului. 

Trifoi roşu

Plin de antioxidanţi, trifoiul roşu te ajută să elimi toxinele din sânge şi din ficat. Este, de asemenea, un bun expectorant care ajută la curăţarea plămânilor. Datorită conţinutului mare din vitaminele B şi C, planta ajută la întărirea imunităţii. Pune o linguriţă de flori uscate şi mărunţite la o cană de apă fierbinte. Lasă 10 minute la infuzat şi strecoară. Bea 3-4 căni pe zi.

Află alte soluţii naturale pentru eliminarea toxinelor din organism pe clickpentrufemei.ro. 

 

Cum elimini toxinele şi-ţi recapeţi energia

Băutura care elimină rapid toxinele din corp şi arde grăsimile

 
 
Loading...