Nimic nu este mai neplăcut decât să te confrunți cu problema călcâielor crăpate. Din ce cauză apare această și problemă și cum se poate remedia, află din acest articol.

Corpul uman este precum o oglindă care scoate la iveală orice fel de problemă existentă în interiorul acestuia.
Astfel că picioarele joacă un rol esențial în descifrarea problemelor de sănătate. De exemplu, problema vaselor sangvine de la picioare pot semnala o problemă a circulației periferice sau un abuz al statului prea mult timp pe scaun sau în picioare.
Chiar dacă foarte puțini dintre noi acordăm atenția cuvenită semnalelor transmise de organism, picioarele nu trebuie evitate și nici excluse atunci când vorbim despre sănătate. Călcâiele nu trebuie îngrijite doar vara când porți sandale sau orice alt fel de încălțăminte decupată.

Din ce cauză se crapă călcâiele?

Clar este o problemă în primul rând în ceea ce privește hidratarea zonei respective, fie o îngrijire precară fie încăltămintea incomodă sau lipsa acesteia.
De regulă pielea de la nivelul picioarelor este mult mai aspră, mai dură decât restul corpului pentru a nu fi rănită cu ușurință. Mai ales că în această zonă nu există nici un fel de glande care să furnizeze sau să secrete uleiuri esențiale pentru ca pielea să aibă de unde să se hrănească cum se petrece în cazul zonei de sub braț. Încearcă să îți examinezi și să îți asculți corpul astfel încât să îl ajuți să te mențină sănătos.
Înainte de a merge la salon și a beneficia de tratamente scumpe, încearcă să remediezi această problemă în incinta casei tale cu remediile puse la dispoziție de către natură.

Află pe Clicksanatate.ro cum să folosești laptele pentru a avea călcâie de bebeluș!

Tuia, arborele care tratează zeci de boli

Ceaiuri care alungă balonarea

 
 
Loading...