Există o strânsă relaţie verificată de astrologi şi de practică,  între modul în care trebuie să ne hrănim în fiecare zi în timpul săptămânii:


Luni: Nu trebuie să mâncăm în exces! Azi sunt recomandate îndeosebi lactatele, care sunt influenţate de astrul nopţii, Luna, cea care guvernează stomacul, vezica biliară şi ficatul.

Marţi:Trebuie să consumăm mâncare gătită, fierbinte, care este influenţată de Marte. Pentru persoanele care vor să slăbească, marţea este o zi indicată pentru jogging şi pentru gimnastică.

Miercuri: E indicat să consumăm mâncăruri uşoare, chiar negătite, eventual salate, care sunt în concordanţă cu mobilitatea planetei Mercur.

Joi : Excesele sunt mai periculoase în acestă zi decât în celelalte zile ale săptămânii. Hrana nu trebuie să fie nici prea rece, nici prea caldă. Totdeauna, Jupiter patronează excesele; să fim prudenţi !

Vineri: Este o zi de răsfăţ şi nu trebuie să ne refuzăm bunătăţile după care tânjim în timpul săptămânii. În viaţa cuplurilor, soţii vor constata dacă mâncarea lor preferată este pregătită „ca la carte!"

Sâmbătă: Azi nu este sănătos să mâncăm prea mult, oricât de bună ar fi mâncarea preferată. Sunt recomandate mâncărurile tradiţionale; soţiile au prilejul să demonstreze partenerului cât de gustoase sunt aceste preparate, deoarece Saturn, patronul zile, guvernează tradiţia.

Duminică: Ne putem permite să degustăm mai multe bucate deosebite; mesele pot fi îmbelşugate, iar la hrana obişnuită, de rutină, să renunţăm, pentru că Soarele, patronul zilei, îndeamnă la generozitate şi la originalitate în prepararea bucatelor duminicale.


 
 
Loading...