Pătrunjelul este nelipsit din prepararea multor feluri de mâncare, fiind un aliment sănătos. Bogat în vitamina C, chiar mai mult decât lămâia, poate fi folosit și pentru a da jos kilogramele în plus.


Dieta cu pătrunjel promite rezultate spectaculoase: slăbești 4-5 kilograme într-o săptămână. Iată cum îl poți consuma: 

Dieta cu pătrunjel - sub formă de salată

Contribuie la reducerea greutății corporale în mod sănătos, adică fără a pune în pericol echilibrul de vitamine din organism.

Ai nevoie de frunzele și codițele fragede de la șase legături. Totul se toacă mărunt. Se adaugă o cantitate egală de frunze de mentă mărnunțite, o lingură de grâu pisat și înmuiat în apă timp de 30 de minute, o roșie mai mare tăiată cubulețe și zeamă de o lămâie. 

Această salată se mănâncă pe tot parcursul zilei, de câte ori senzația de foame va da târcoale. Se mai poate, de asemenea, consuma: 

  • - la micul dejun o ceașcă de cafea neagră sau un fruct (portocală, banană, grapefruit, căpșuni sau măr); 
  • - la prânz un piept de pui fiert sau la grătar, după preferene, un măr sau o pară; 
  • - iar masă de seară poate fi îmbogățită cu un ou fier, un morcov ras și un un măr. 

Regimul trebuie urmat timp de o săptămână pentru a slabi 4-5 kilograme. Se beau cel puțin 2 litri de lichide (apă, ceai neîndulcit). Se recomandă evitarea sucurilor. cele mai cunoscute ingrediente alimentare, este folosit, de multe ori că ornament, ignorându-se beneficiile acestei plante pentru sănătate.

Află pe clickpentrufemei.ro cum se face ceaiul de pătrunjel!

Dieta cu drojdie. Poți slăbi până la 5 kg în doar două săptămâni

Suc pentru slăbit. Scapi de 6 kg cu el

Loading...