Ai încercat nenumărate cure de slăbire, dar tot nu ai putut să scapi de kilogramele în plus? Ce-ar fi să încerci masajul? Este dovedit că te ajută să slăbeşti, desigur, dacă ai şi o dietă echilibrată.


Prin masaj se stimulează circulaţia sangvină, se tonifiază musculatura, iar stratul adipos este vizibil redus. Astfel, centimetrii din talie şi de pe coapse se vor reduce, iar circumferinţa şoldurilor se va „topi“ văzând cu ochii.

Dintre toate tipurile de masaj, cel anticelulitic este cel mai indicat atunci când este vorba de un strat mai gros de grăsime.

Specialiştii spun că, înainte, este necesară detoxifierea organismului pentru a fi eliminate toxinele. În acest caz, te ajută drenajul limfatic. Dacă la nivelul circulaţiei limfatice există o problemă, atunci în organism se acumulează din ce în ce mai multă apă, pielea se lasă şi se formează celulita, prin „umflarea” celulelor grase. Aici intervine limfa, care distruge toxinele cu ajutorul globulelor albe din ganglionii limfatici. Drenajul limfatic nu este recomandat însă în cazul eczemelor, tumorilor maligne, problemelor cardiace, bolilor de piele sau trombozei.

Citește continuarea articolului, aici

Loading...
Citeste tot despre: