Loboda, mai bogată în vitamina C decât lămâia!

Ultima actualizare:

Aceasta previne şi, de asemenea, combate astenia de primăvara, acţionând ca mineralizant şi vitaminizant. În acelaşi timp, ea contribuie şi la detoxifierea organismului, mai ales dacă este consumat în cadrul unei cure de detoxifiere.

Datorită conţinutului de pigmenţi şi de vitamina C (fiind de două ori mai concentrată decât kiwi sau lămâia), loboda ajută la încetinirea proceselor de îmbătrânire, facilitând astfel regenerarea celulară. Iar în curele de slăbire este indicată pentru efectul său diuretic. Se recomandă a fi consumată în salate cu frunze de păpădie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net