Nivelul de zahăr din sânge crește riscul de deces din cauza COVID-19

Ultima actualizare:

    foto: Unsplash.com
foto: Unsplash.com

Studiu îngrijorător în timp de pandemie! Nivelul de zahăr din sânge crește riscul de deces din cauza COVID-19.

Cercetătorii israelieni au descoperit că persoanele care au un nivel crescut de glucoză în sânge sunt predispuse să dezvolte forme grave ale COVID-19 și prezintă un risc ridicat de deces din cauza virusului ucigaș. Studiul realizat la Universitatea Evreiască din Ierusalim, în colaborare cu Centrul Medical Hadassah, arată că nivelul de zahăr din sânge crește drastic morbiditatea în rândul pacienților, chiar dacă aceștia nu suferă de diabet. Astfel s-a descoperit că în rândul persoanelor care aveau 105-125 mg/dl de zahăr în sânge (n.r. nivelul normal e de 70-100 mg/dl) riscurile de deces din cauza COVID-19 creșteau la peste 51%, iar la persoanele cu 125/140 mg/dl riscurile se apropiau la 70%. Începând cu 1 august 2021, Israelul a început campania de vaccinare a populației cu cea de a treia doză. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner iosif rotariu webp
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net