Oamenii dezvoltă o circulație sangvină deficitară din diferite motive. La unii, aceasta este legată de o problemă de sănătate, iar la alții este genetică. Oricare ar fi motivul, conștientizarea este vitală. Corpul va lua sânge de oriunde găsește pentru a proteja cele mai importante zone, iar acest lucru poate duce la durere și probleme cu membrele.


De cele mai multe ori circulaţia sângelui poate fi îmbunătăţită. Modificarea dietei şi sportul pot stimula circulaţia sângelui. Trebuie doar să fim conştienţi de problemă şi să nu-i ignorăm simptomele, deoarece acestea ar putea dezvolta mai multe probleme de sănătate.

Iată care sunt simptomele care te ”anunţă” că sângele nu circulă normal în organism:
Mâini şi picioare reci pe tot parcursul anului

Problema circulaţiei sangvine deficitare poate fi văzută pe mâinile şi picioarele noastre.  Principalul motiv pentru care ai mâinile şi picioarele reci este din cauza faptului că sângele oxigenat nu ajunge la extremităţi. este normal ca iarna să te confrunţi cu mâini şi picioare reci, dar dacă observi că problema persistă pe tot parcursul anului, inclusiv vara, atunci este o problemă.

Senzaţie de amorţeală şi furnicătură în mâini şi picioare

Este absolut normal să ai furnicături în mâini sau picioare dacă ai stat în aceeaşi poziţie. problema apare când senzaţia de amorţeală apare fără motiv. S-ar putea să stai normal şi să simţi brusc senzaţie de furnicături în mâini sau picioare. Mergi la un medic dacă te confrunţi cu aceste neplăceri.

Află ce alte simptome indică probleme cu circulaţia sângelui pe clickpentrufemei.ro. 

 

Ce plante fluidizează circulaţia sângelui

Leacuri pentru mâini şi picioare reci

 
 
Loading...