În fiecare an, mii de oameni află că suferă de cancer, de cele mai multe ori când boala este în fază terminală. Chiar dacă medicina a evoluat și au fost găsite tratamente pentru nenumărate afecțiuni, pentru această maladie nu a fost încă descoperite.


Cancerul este boala care apare atunci când în organism are loc o multiplicare anormală a celulelor, ceea ce duce la deteriorarea țesuturilor și a organelor vitale, cauzând numeroase simptome. Cancerul mamar, de prostată, de piele (melanom), de sânge (leucemia) sunt cele mai des întâlnite maladii.

În ultima perioadă, de cancer de stomac se îmbolnăvesc din ce în ce mai mulți oameni. Simptomele acestei boli sunt:

Pierderea poftei de mâncare

Poate fi un simptom comun al unor boli minore, dar este și semnul care-ți spune că ai putea suferi de cancer de stomac. Pierderea apetitului ar trebui să te îngrijoreze atunci când persistă.

Sânge în scaune

Dacă ai observat sânge în scaune în ultima perioadă, poți crede că este simptomul constipației sau al hemoroizilor. Însă, ar putea fi semnul care anunță cancerul de stomac!

Slăbești brusc

Chiar dacă ai o alimentație echilibrată, observi că ai pierdut în greutate? Poate nu-ți dai seama care sunt cauzele slăbitului brusc, dar acesta ar putea fi simptomul care anunță că ai cancer de stomac.

Află mai multe simptome ale cancerului la stomac pe clickpentrufemei.ro.

 

Cum se previne și se depistează din timp cancerul uterin

Moduri simple prin care poți preveni cancerul

Loading...