Ce să mai mâncăm? Ce regim să urmăm pentru a scăpa de povara kilogramelor? Aceste întrebări ne întâmpină la tot pasul, iar dietele de slăbit apar într-un ritm amețitor! Acum, în sezonul pepenilor, este în mare vogă un regim care este benefic pentru siluetă, dacă este urmat, ca la carte, timp de șapte zile.


Persoanele care l-au respectat susțin că  rezultatele obținute merită eforturile impuse de această dietă, deoarece regimul indicat oferă avantaje incontestabile:  arde grăsimile și putem să slăbim 7-8 kilograme, fără să ne înfometăm. Totodată,hrana din timpul regimului curăță organismul de toxine și are efecte rapide după primele trei zile. Mai mult, hrana recomandată de regim nu ne obosește, ceea ce înseamnă că  oricine respectă  regimul  nu este, în mod cert, anemic, deoarece oboseala este un semnal clar al anemiei.    

Cum ne hrănim pe parcursul celor  șapte zile:

Ziua 1:Consumați orice fruct, cu excepția bananelor. În prima zi sunt benefici și pepenii-verzi  și cei galbeni, deoarece conțin puține calorii în comparație cu alte fructe.

Ziua 2: În această zi consumați salate de legume crude sau salate cu cartofi și roșii. Nu sunt admise mazărea, fasolea uscată sau porumbul. La prânz  este permisă supa.  La cină nu mănâncați fructe. Hrana de bază este un cartof copt la cuptor uns cu ulei de măsline.

Ziua 3: Acum, aveți voie să consumați, după pofta inimii: legume, fructe și  supă. De această dată fac excepție cartofii copți.  Dacă respectați această dietă,  după  primele trei zile începeți să slăbiți.

Ziua 4: Consumați trei banane, lapte degresat,  supă și apă multă.

Ziua 5: Vă puteți răsfăța cu carne de vită  și roșii : 250 g carne înăbușită și șase roșii proaspete. De asemenea, trebuie să beți  șase-opt pahare de apă și să mâncați o porție de supă.

Ziua 6:  Și în această zi vă mai puteți răsfăța cu o porție de carne de vită,  cu legume crude sau cu doi cartofi.  Nu trebuie să renunțați la porția de supă.

Ziua 7: Meniul acestei zile este variat: consumați legume, orez fiert și beți suc de  fructe neîndulcit și apă plată.

Opinia specialiștilor europeni despre efectele regimului de 7 zile!

Persoanele care au voința să respecte acest regim nu vor avea probleme de sănătate, deoarece dieta permite să se consume supă. După acest regim, s-a constatat  că veți slăbi între 7 și 8 kg.  

 

 
 
Loading...