Plantele medicinale se utilizează în scop terapeutic sub formă de ceaiuri, infuzii, decocturi, siropuri, tincturi, gemoterapice (extracte din muguri) sau homeopate. Dintre acestea, tincturile sunt printre primele care au fost utilizate în medicină deoarece substanţele active sunt mai bine extrase şi conservate. Iată ce poate să facă tinctura de ţelină.


În perioada de trecere spre primăvară și apoi spre vară organismul nostru trebuie să se adapteze la schimbările atmosferice (temperatură, umiditate, luminozitate, presiune atmosferică), la ritmul de viață (mai puțin somn, mai mult timp petrecut afară, de multe ori mai multă agitație), la schimbarea alimentației etc. Iar orice schimbare este un "stres" asupra organismului și necesită anumite "îngrijiri": detoxifiere, aport de antioxidanți și vitamine naturale din fructe şi legume, mai mult somn... Pentru că oboseala nu trece cu medicamente, doar degenerează în altceva: insomii, astenii, depresii, scăderea imunității.

Tinctura de ţelină este leacul tău în această primăvară. Revigorează organismul şi îi creşte rezistenţa, are efect tonic asupra sistemului nervos central, suprarenalei și glandelor endocrine, accelerează refacerea după boală, protejează organismul împotriva stresului, produce stimularea funcţiei sexuale de multe ori compromisă de oboseală, stres sau după o boală, contribuind la bunăstarea psihoemoțională a individului.
Se administrează câte 30-50 de picături de două ori pe zi, diluate în puţină apă.

Tinctură de ţelină Plant Extrakt, din seminţe, rădăcină şi frunze proaspeteTinctură de ţelină Dacia Plant, 7,2 lei
Tinctură de ţelină Steaua Divină, 50 ml, 9,8 lei


Loading...
Citeste tot despre: