Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Potrivit tradiției, am urmărit cu deosebit interes visele inedite primite de la voi. De aceea, mă grăbesc să le ”traduc” și să vă trimit răspunsul. Interesant este faptul că visele recente, povestite de voi cu lux de amănunte, au semnificații deosebite și o tematică variată. Din mesajele voastre am remarcat curiozitatea voastră de a afla ce legătură există între visele recente și proiectele la care lucrați în viața reală.


Din experiențele anterioare, cei care urmăriți semnificația viselor recente, aveți posibilitatea să descoperiți drumul  care vă conduce spre o realizare pe care o așteptați de multă vreme. În  această ediție, veți descoperi ce semnificații au  întâmplările neașteptate din visele care v-au emoționat și v-au uimit, pe fiecare dintre voi, în egală măsură.  

Cumperi cea mai mare pâine?  În curând vei obține un mare profit

Visul: Teodora a cumpărat cea mai mare pâine pe care a găsit-o în magazin. Când a ajuns acasă, toată familia s-a mirat că Dora a cumpărat o pâine uriașă. Ea le-a explicat că pâinea era atât de frumoasă și răspândea o aromă grozavă în toată încăperea, încât a vrut să se bucure de această achiziție inedită. ”Oare, în realitate, la ce mesaj surprinzător să mă pot aștepta?” se întreba retoric Teo în mesajul pe care ni l-a trimis.

Semnificația visului: De fapt, Teodora ne-a povestit despre un mesaj oniric norocos. Când cumperi pâine, totdeauna, te vei bucura de un profit.  Totuși, Dora a cumpărat cea mai mare pâine, pentru că a fost impresionată de aspectul și de aroma acesteia. De aceea, în viața reală, Teodora poate să se bucure de un succes formidabil într-o competiție riguroasă – un concurs la care participă foarte mulți rivali. Visul mai are o semnificație pozitivă : aroma pâinii prevestește pentru ea o perioadă fără probleme de sănătate; de aceea, nu se va mai chinui ca în această primăvară...

În gară ai găsit un portofel cu bani? În curând, scapi de datorii

Visul: Cristina, o nouă vizitatoare a ediției de vise, mergea îngândurată pe peronul Gării de Nord. Mai avea zece minute și trenul trebuia să fie tras la peron. În acest timp, Cristina își făcea planul cum să rezolve urgențele profesionale când ajungea la destinație. În delegația de două zile, ea trebuia să bifeze toate prioritățile pentru care era trimisă pe teren. În sfârșit, trenul a fost garat la peron și lumea se grăbea să urce și să ocupe un loc. Când a ridicat bagajul, stupoare... Lângă piciorul ei era un portofel. L-a deschis repede, sperând să găsescă un act de identitate și să întrebe cine este păgubașul. N-a găsit nici un act, dar portofelul era plin cu bani-bacnote. Cristina a întrebat de la fereastră cine a pierdut un portofel și... s-a trezit din somn.

Semnificația visului: Pentru Cristina este un vis foarte norocos și poate avea mai multe semnificații: situația ei materială se va îmbunătăți, printr-un joc al întâmplării : va primi bani de la bunica, pentru că aceasta urma să vândă un teren agricol, la țară, despre care ne-a povestit. De asemenea, acești bani pot proveni de la drum ( deoarece întâmplarea s-a petrecut în gară). Există și varianta promovării Cristinei la locul de muncă, deoarece a găsit banii când pleca pe teren. Când a întrebat cine a pierdut portofelul cu bani, niciun călător nu l-a revendicat. Altfel spus, nimeni nu va comenta promovarea Cristinei și vizitatoarea noastră se va bucura de această surpriză plăcută. Altfel spus, Cristina va avea mai mulți bani...

La micul dejun mănânci multe felii de pâine? Nu vei avea datorii

Visul: Îngrijorată, Ana ne-a povestit un vis care o sâcâie de câteva zile.  A servit micul dejun la o rudă și meniul a fost tentant. Din păcate, Ana ne scrie că a consumat patru felii de pâine  și crede că eforturile ei de a slăbi nu vor avea succes. Ana este convinsă că excesele ei din vis vor avea  ecouri neplăcute în viața reală.

Semnificația visului: Teama Anei nu se justifică. Dimpotrivă, cele patru felii de pâine, ”excesele” pe care le deplânge ea, simbolizează unele  beneficii financiare de care se va bucura Ana în cel mult patru săptămâni, când se va transfera la noul ei loc de muncă. Deci este vorba despre beneficii care o vor ajuta să alunge sufocantele datorii cu care se confruntă de patru ani.  Nu există nici o legătură negativă între visul  Anei și cura ei de slăbire. Dacă Ana n-ar fi mâncat deloc pâine, ea ar fi avut, în continuare, probleme financiare.

Înveți să faci pasiențe? Ți se împlinește o dorință în dragoste

Visul:  Maria  ne-a povestit un vis inedit: o spiona pe sora ei, expertă în pasiențe. Era fascinată de faptul că, de câte ori sora ei realiza o pasiență cu șeptari,  i se împlinea o dorință. De aceea, Maria voia să învețe cum să rezolve pasiența cu șeptari, deoarece spera să i se împlinească dorința ei secretă. Dar pentru a ajunge la o astfel de performanță, Maria era atentă, zi de zi, la sora ei, la ora când aceasta își testa șansele la capitolul ”Norocul zilei”. 

Semnificația visului: Deoarece în realitate Maria nu era pasionată de pasiențe, spre deosebire de sora ei, efortul ei de a învăța strategia pasiențelor anticipează dorința de a-și împlini o mare dorință secretă în dragoste. Ea crede că, atunci când în pasiența ei cei patru șeptari se vor alinia în poziție dreaptă, se va căsători cu cel mai drag om din lume...

 

 

 

 

       

   

 
 
Loading...