Pentru că este foarte probabil să rămâneţi fără spaţiu şi de cele mai multe ori nu ştiţi cine este responsabil, mai jos voi detalia câteva soluţii pentru spaţiu în Windows.


În teorie, spaţiul de stocare a devenit din ce în ce mai ieftin şi nu ar trebui să mai avem niciodată probleme la acest capitol. Din păcate, pentru că mulţi dintre noi şi-au luat Ultrabook-uri sau optează să folosească un SSD pentru sistemul de operare, fără să ne dăm seama, putem rămâne fără spaţiu în Windows.

Este foarte uşor să ştergi ceva, dar când vine vorba de partiţia de sistem, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte să apăsaţi pe Delete. În definitiv, ar fi păcat să rămâneţi fără un sistem funcţional sau cu unul încărcat de erori. Pornind de la această premisă, voi enumera câţiva paşi pe care îi puteţi urma pentru a rezolva problema cu spaţiul.

Disk Cleanup

Deşi este o soluţie pe care unii dintre voi s-ar putea să o cunoaşteţi, aceasta reprezintă prima etapă pe care trebuie să o parcurgeţi înainte de apela la soluţii mai radicale. Disk Cleanup este un utilitar integrat în Windows pe care îl puteţi apela în mai multe metode şi care vă scapă simplu şi rapid de fişierele temporare şi inutile care s-au adunat pe partiţiile sistemului vostru.

Vezi aici toate metodele prin care poți economisi spațiu pe Windows.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: